Splošni pogoji poslovanja

S potrditvijo naročila izjavljate, da se strinjate s pogoji poslovanja spletne trgovine www.arhimat.com in da sprejemate pogoje ter pravice iz bloka z informacijami in sicer:
Plačilo, cene, naročilo
Dostava, garancija
Reklamacije, vračila
Varovanje osebnih podatkov in piškotki (GDPR)
Z registracijo v spletno trgovino izjavljate, da se strinjate s pogoji poslovanja spletne trgovine www.arhimat.com in da sprejemate pogoje ter pravice iz bloka z informacijami in sicer:
Varovanje osebnih podatkov in piškotki (GDPR)
Pravni pouk
Predlagamo vam, da zgoraj navedene pogoje natisnete in arhivirate za morebitno kasnejšo uporabo.

Vsa korespodenca med strankami se vodi elektronsko.
Zaradi preprečitve morebitnih zlorab plačilnih kartic in naročanja na tuje ime z plačilom po povzetju je ob registraciji nujen vnos vaše mobilne številke, na katero bomo lahko preverili pristnost naročila in s tem vsaj delno preprečili zgoraj navedene zlorabe.
Vse cene v spletni trgovini www.arhimat.com so dokončne glede na dan naročila in že vsebujejo DDV.
Po zaključku nakupa boste prejeli potrditev prejema naročila preko e-pošte z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu.
Vrednost DDV-ja in strošek privzete dostave sta razvidna v nakupovalni košarici. Z orodji v košarici pa lahko preverite tudi strošek dostave drugih dostavnih služb.
Na blagajni lahko izbirate med več vrstami plačil in dostavnimi službami. Vrednost košarice se bo samodejno prilagajala glede na izbrane možnosti. Na blagajni lahko tudi uporabite morebitne kupone ali darilne bone. Blagajna je oblikovana tako, da so vam vse možnosti vedno in takoj na razpolago tako, da imate vedno pregled nad celotnim vašim naročilom.
Slike ob opisih posameznih artiklov so lahko simbolične in lahko ne odražajo dejanskih barvnih kombinacij posameznih artiklov ali morebitnih dodatkov. Prodajalčev dobavitelj ne more garantirati istega odtenka barve kot je bila prejšnja dobavljena serija ali vzorec, in to zaradi narave proizvodnje oz. narave surovin tega blaga. Barvni odtenki so lahko na vašem zaslonu drugačni, kot so barvni odtenki dejanskega artikla.
Proizvajalci si vedno pridržujejo pravico do tehničnih sprememb, ki pomenijo izboljšave artikla brez predhodnega obvestila in brez dodatnih obveznosti. V tem primeru na to mi kot prodajalec nimamo vpliva in pri dobavi novega artikla na to ne moremo vplivati. V tem primeru ne gre za našo napako, temveč za nov, izboljšan izdelek. Če boste prejeli artikel, ki ga je proizvajalec spremenil bomo vsekakor pripravljeni težavo reševati sporazumno. Če pa želite izdelek vrniti prosimo izpolnlite naš reklamacijski zapisnik za vračilo blaga.
Dodatki in aranžmaji na slikah niso sestavni del ponudbe razen, če je v opisu navedeno drugače.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI
Arhimat.com ni proizvajalec blaga, ponujenega na tej spletni strani. Pakiranje izdelka in z njim povezani dokumenti lahko vsebujejo informacije, ki se razlikujejo od informacij in / ali so drugačne od informacij, ki jih najdete na naši spletni strani. Zato priporočamo, da se ne zanašate izključno na podatke, ki so prikazani na naši spletni strani in zato pred uporabo proizvoda natančno preberite nalepke, opozorila in navodila, priložena blagu.

PRITOŽBE IN SPORI
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po najboljših močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostavitve učinkovitega sistema obravnavanja pritožb. Obrazec reklamacije se odda tukaj. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Če ponudnik ne ugodi kupčevi pritožbi, ga obvesti o razlogih za zavrnitev pritožbe in poduči o možnostih nadaljnjega reševanje spora v skladu z 2. odstavkom tega člena.
V skladu z 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju sporov (ZIsRPS) ponudnik v splošnih pogojih poslovanja obvešča, da trenutno še ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu s tem zakonom. V skladu s 4. odstavkom istega člena ponudnik objavlja povezavo na platformo za SRPS:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show
Stranki bosta vse morebitne spore poskusila reševati sporazumno in izvensodno. Za reševanje sporov, ki jih stranki ne moreta rešiti sporazumno je pristojno sodišče po sedežu prodajalca.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.