Kaj je Corian®?

Corian®, material s tradicijo in prihodnostjo

Želite opremiti dom ali poslovni prostor s sodobnim materialom, ki omogoča brezmejne možnosti oblikovanja in je hkrati trpežen ter enostaven za čiščenje? Potem je tu odgovor za vas – uporabite DuPont™ Corian®.

DuPont™ Corian® je lahko bel, pa ni keramika, lahko ga žagamo, pa ni les, je trden, vendar ni kamen, lahko ga termično oblikujemo pa ni plastika, lahko je transparenten, pa ni steklo, lahko ga lepimo vendar spoji niso vidni s prostim očesom.

DuPont™ Corian® je kompozitni material, ki združuje trdoto naravnega kamna in lepoto keramike, posebej ga odlikujejo trajnost, barvna raznolikost in neskončne možnosti oblikovanja ter uporabe.

DuPont™ Corian® je gladek, ne porozen in homogen tako v enobarvnem odtenku, kot v strukturi kamna. Je odporen na kemikalije, zdravstveno neoporečen, topel na dotik, klimatsko odporen.

DuPont™ Corian® boste našli tako na pročeljih stavb kot tudi v notranjosti hotelov, restavracij, lokalov, plovil, letališč, v zdravstvenih ustanovah ter v domači kuhinji in kopalnici.

DuPont™ Corian® je moč, zanesljivost, učinkovitost. DuPont™ Corian® je lepota, barva in globina. Predvsem pa je navdih vrhunskega materiala, ki lahko spremeni obliko prostora in vanj prinaša osebnostni čar v katerekoli okolje. Izboljšujejo in poenostavljajo življenje tistim, ki ga uporabljajo. Corian® je lahko vse v vsakem prostoru in za kakršen koli namen.

Arhitekti in oblikovalci

Številni, tudi najuspešnejši arhitekti in oblikovalci po vsem svetu cenijo DuPont™ Corian® kot oblikovalski material, ki že več kot štirideset let spremlja njihove najbolj drzne ustvarjalne vizije v resničnost. Z izkoriščanjem enostavnosti obdelave, lepljenja posameznih elementov z nevidnimi spoji v monolitne izdelke, možnosti tridimenzionalnega oblikovanja, transparentnih efektov, enostavnega vzdrževanja in popravil, oblikovalci odkrivajo vedno več inovativnih načinov uporabe tega vsestranskega ne toksičnega higieničnega ne poroznega materiala.

Blagovna znamka

DuPont™ Corian® ni formulacija. To je element, ki nas loči od konkurence. Je edina prava globalna blagovna znamka na svetu trdnih kompozitnih materialov, blagovna znamka, ki je postala sinonim za vrhunsko zmogljivost, lepoto in zanesljivost, za različne ciljne skupine in trge. Če se v celoti ne zavedamo statusa vodilne blagovne znamke, če ravnamo z njim kot le še en material, povezanega z določeno tehnologijo ali formulacijo, bomo zamudili neomejene poslovne priložnosti, ki jih ponuja.

Opombe o blagovnih znamkah

DuPont™ Corian® je registrirana znamka, ki pripada družbi E.I. du Pont de Nemours and Company ali njenim povezanim družbam. Samo DuPont proizvaja Corian®. DuPont je podjetje, ki proizvaja izdelke in storitve, ki temeljijo na znanstvenih spoznanjih. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1802 in od takrat uvaja znanstvena spoznanja v prakso pri ustvarjanju trajnostnih rešitev za boljše, varnejše in bolj zdravo življenje ljudi po vsem svetu. Deluje v več kot 70 državah in ponuja široko paleto inovativnih izdelkov in storitev na trgu, vključno v kmetijstvu, prehrambni industriji, gradbeništvu, komunikacijah in prevozu.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.